Hvordan undgår du begroning på din båd? 

11 August 2020 Sara Mortensen

editorial

Hvis du er den heldige ejer af en båd, så har du måske også fundet ud af hvor meget arbejdet det kræver at have en båd. Bevares, du er stadig heldig! Men mange kan blive lidt overrasket over, hvor stort et arbejde det egentlig er at holde sådan en båd. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed. En af de ting, der især er hårdt for båden, er saltvand. Når båden er i vandet, så får den nogle knubs og bliver slidt. Derfor skal man årligt beskytte bådens bund, så man netop kan undgå begroning og andet slitage. Og hvordan kan du beskytte din båds bund bedst muligt? Jo, det kan du med Jotun bundmaling. 

Jotun bundmaling er en ekstrem effektiv selvpolerende maling, som beskytter din båds bund mod begroning og generelt giver båden et beskyttende lag. Når man maler med Jotun bundmaling, så får man et smukt og glat slutresultat, så båden skinner igen resten af året. Du kan finde din nye bundmaling lige her: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/maling-olie-og-lak-1175/jotun-bundmaling-mm-914/bundmaling-fra-jotun-667/. Jotun bundmaling skal bruges en gang årligt, og bare med et enkelt lag. Første gang man bruger det, så skal man dog huske at give det to lag – men det er kun første gang. 

Vær klar til bølgerne allerede fra foråret titter frem

Med Jotun bundmaling kan man altid være klar til de første forårs solstråler titter frem. Man kan nemlig male båden op til 9 måneder inden den igen skal i vandet. Du kan altså male bunden med Jotun bundmaling i efteråret og have båden klar og skarp til foråret kommer frem. Der er ingen sejlere der gider spilde gode soldage på land, når de kan bruge dem på vand. Når man påfører Jotun bundmaling skal man altid huske at beskytte sig godt. Det er en god idé at hoppe i en heldragt, briller på og handsker på. Det er ikke en maling man skal have på huden eller i øjnene! Derfor skal man altid tage sine forholdsregler, men hvis først man har brugt Jotun bundmaling en gang, så er det helt sikkert ikke sidste gang, fordi den er bare super effektiv og nem at bruge.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning