Hvordan kan en revisor hjælpe min virksomhed?

23 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du allierer dig med en professionel revisor, kan du være sikker på, at virksomhedens økonomiske og finansielle anliggender er i trygge og sikre hænder. En såkaldt registreret eller statsautoriseret revisor vil kunne bistå dig og din virksomhed med såvel rådgivning angående virksomhedens økonomi og skattemæssige forhold som med revision af virksomhedens regnskaber.

Det er en revisor, som forestår udfærdigelsen af årsrapporten på baggrund af bogholderens regnskaber, og sørger for at påtegne dette over for Skat og virksomhedens eksterne interessenter (for eksempel aktionærer eller andelshavere). Revisoren godkender regnskabet i det øjeblik han eller hun kan se, at det giver et retvisende billede af virksomhedens aktiviteter – og su er således sikret imod skattesmæk og torskegilder, samtidig med at din virksomheds økonomiske status er gennemsigtig for dig.

Som sparrings partner ud i det rent finansielle og skattemæssige, vil en dygtig revisor have det nødvendige overblik til at kunne rådgive og vejlede virksomheden omkring fremtidige dispositioner. Det kan for eksempel være i forbindelse med oprettelse eller omdannelse af selskaber, ved køb, salg, fusion, børsnotering, generations skifte og andre gennemgribende ændringer.

Revisorer har der ud over stort kendskab til skattelovgivningen på et hvert givet tidspunkt samt diverse tilskuds ordninger, forsikringer, pensioner osv. Derfor er revisoren en central og vital del af en virksomhed – stor såvel som lille.

Få en revisor tilknyttet din virksomhed

Hvis din virksomhed ikke er af en størrelse, som retfærdiggør fast ansættelse af en revisor eller en bogholder, kan du benytte dig af de mange freelance revisorer og revisions huse, som findes i Danmark. Gennem Din Lokale Revisor kan du finde en revisor i dit lokal område, som passer til din virksomheds størrelse og branche.

Læs mere – og udfyld formularen – på lokalerevisorer.dk. Så vil du få en tilbagemelding (og forskellige tilbud på professionel bogføring og revision) inden for et døgn.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning