Hvordan kan du renovere dit badeværelse?

20 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Der findes mange måder, hvorpå du kan renovere dit badeværelse. Det kommer i bund og grund an på, hvad din vision er, og hvad du gerne vil have ude på dit badeværelse. Måske du altid har haft en idé om, hvordan dit drømmebadeværelse skal se ud. Vi har skrevet lidt om, hvordan du griber hele renoveringen af dit badeværelse an i dette indlæg. Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du får skabt et flot og funktionelt badeværelse.

 

image

 

1. Undersøg internettet for inspiration

Du kan starte med at finde inspiration ude på internettet, før du går for alvor i gang. Måske du allerede har en idé til, hvordan dit badeværelse skal se ud. Men der kan være enkle dele eller områder på badeværelset, hvor du gerne vil se, hvordan andre har gjort. Derfor kan du bruge internettet, her nærmere sociale medier og se, hvordan andre har indrettet deres badeværelse.

 

2. Lav en plantegning

Det næste skidt vil være, at du får realiseret dine indre visioner ned på papir. Her kan du tegne en forløbende plantegning over, hvordan dit badeværelse skal se ud. Det kan gøres præcist, men det behøver ikke at være super skarpt. Så længe du får tegnet, hvordan du planlægger indretningen skal være, og hvor de forskellige ting skal stå. Herefter kan du få en byggesagkyndig til at kigge det igennem, og her kan han/hun lave justeringer og komme med gode råd.

 

3. Hvad skal udskiftes helt?

Måske du har nogle enkle dele på dit badeværelse, der ikke behøver en decideret udskiftning. Det kan være, du gerne vil beholde dit badekar, men ønsker blot at få lavet koldemaljering af badekar, fremfor at investere i et helt nyt. Det er en billigere og mere miljøvenlig løsning. Måske du derimod gerne vil have udskiftet dit toilet helt til fordel for et toilet, der er vandbesparende. Noter alle tingene ned, så du har et godt overblik over, hvad der skal udskiftes og hvad skal ikke.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning