Hvor skal man lige stille den havelampe henne?

11 December 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er du på udkig efter en havelampe, findes der mange forskellige former nu om dage, så det første, man skal overveje, inden man skal hen at finde ud af, hvor den skal stå, er, hvad det er for en type havelampe, man har brug for.

Har man et mindre udeareal, så er det nok smartest med en mindre af slagsen. Skal man lyse et større selskab op ved skumringstid og videre, så skal man nok have en større lampe med god spredning på lyset.

Skal man bare sidde udenfor og læse for sig selv på terrassen om sommeren, kan man måske nøjes med en af de mindre havelamper, der ikke fylder så meget og kan stå på havebordet.

Så kan man også tænke på sådan noget med, om der skal være mulighed for at indstille lysstyrken, om den skal køre solenergi eller bare være besparende på anden vis.

Men hvor skal den så lige stå henne den havelampe?

Når man så har fundet ud af, hvad det er for nogle behov og krav, man har til denne havelampe, så kan man få den hjem og begynde at finde ud af, hvor den skal stå.

Man har nok gjort sig nogle overvejelser forud, hvor man måske målte op efter de foreskrevne beskrivelser af en bestemt havelampe, man var på udkig efter, eller man bare tog chancen, om der var plads til den, eller hvor meget plads man så havde at gøre godt med.

Nogle gange ender man så med at have lidt plads, og der er ikke så meget at rykke rundt på.

Andre gange har man så meget udendørsareal at gøre godt med, at man kan flytte den havelampe rundt alt efter, om man er få samlet udenfor, eller man skal have et større selskab på besøg, som skal have lys til at se, hvad de spiser af mad eller leger med af brætspil etc.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning