Hvilket sexlegetøj kan man bruge udenfor?

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle mennesker holder sig til at have sex det samme sted i hjemmet hver gang, fordi man ligger behageligt, belysningen – eller manglen på samme – er den rette, man føler sig tryg, og man har det generelt godt.

Så er der andre, der helst vil gøre det nye steder hver gang for på en måde at kunne krydse af, hvor man har gjort det henne – og dette sker også, efter forelskelsen har fortaget sig.

Et af disse steder, som flere gerne vil dyrke sex i, er udenfor. For det giver bare lidt ekstra spænding til selve akten, at man kan risikere at blive opdaget, og man er nødt til at tøjle sig og styre sin lyst og udgydelser, da man ellers kan blive opdaget og risikere at få en både – så det er ligefrem forbudt.

Ikke altid sker det lige spontant, så man har faktisk mulighed for at planlægge stedet, måske tage et liggeunderlag med, finde et godt sted, der ikke er alt for befærdet, men hvor risikoen stadig er der for at blive opdaget.

Og så overvejer man måske at tage noget sexlegetøj med til denne oplevelse – men hvilket af slagsen kan klare den dont?

Det er lidt svært for os at sige på stående fod, da der der findes rigtig mange forskellige former for sexlegetøj, og der kommer hele tiden nyt til.

Så derfor er det nemmeste altid at tjekke efter, om der bliver skrevet noget på pakke med sexlegetøjet om, hvorvidt det kan gå an at blive brugt udenfor.

Ellers må man måske henvende sig til producenten eller forretningen for at høre, om det kan lade sig gøre, eller om garantien så for eksempel ryger.

Måske findes der andre på nettet, som har erfaring med at bruge den slags sexlegetøj udenfor, som man overvejer at bruge, hvorfor de måske kan svare på ens spørgsmål.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning