Hvilke typer plejer at eje en sovesofa?

25 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er egentlig lidt en skam, at hvis man skal være helt ærlig, så er det ikke de pæneste associationer, en sovesofa har nu om dage, selvom der virkelig ikke er noget galt med den i sig selv – tværtimod.

Men det er lidt ligesom de mange socialbyggerier, der skød op for år tilbage, hvor man havde mange planer med at få folk fra byerne ud til forstæderne, men så endte mange af stederne med at blive ghettoer, mens byfolket rejste længere væk ud på landet.

Det kan blandt andet hænge sammen med, at priserne var lavere i disse sociale byggerier at bo, hvorfor det tiltrak de mindrebemidlede mennesker, og det gav så en snurretop-effekt, som fik flere tilsvarende mennesker derud – og “skræmte” de andre væk.

Sådan kan man faktisk godt lidt se på det med en sovesofa.

Man bør ændre renommeret for en sovesofa

I sig selv er det jo praktisk med sådan en sovesofa, fordi den kan fungere som en seng OG en sofa. Det ligger jo ligesom i navnet; og her menes ikke bare som en sofa, man lige tager en lur i, men en sofa, der kan foldes ud til en seng.

Men hvis man ser mange modne menneskers gæsteværelser, så er der ofte almindelige senge herinde, end der er sovesofaer til gæsterne. Det hænger sjældent sammen med, at man er for doven til at folde dem ud, men fordi man gerne vil give gæsterne “ordentlige” vilkår at sove under.

En sovesofa er dog helt fin at bruge som seng, men mange ser på den som noget sekunda, der hverken er seng eller sofa.

Og så er det jo mest teenagere, der gerne vil have sådan et møbel, selvom de er for dovne til at pakke den sammen og folde ud hver dag.

Desuden ser man mest den slags møbler blive brugt i lejligheder, hvor der er lidt plads, så man kan udnytte det med en sovesofa, og så man kan spare et møbel væk.

Måske er det på tide at forandre den opfattelse af en sovesofa.

Det kan man gøre ved at købe den gode af slagsen: https://zonexlnt.dk/product-category/sofaer/sovesofaer/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning