Hvad laver en VVS håndværker?

25 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

En autoriseret VVSer er den person, du skal have fat på, når der skal udføres opgaver i din bolig, som vedrører alt med drikkevand og spildevand samt gas og ventilation. Den autoriserede og professionelle håndværker er nemlig uddannet til at håndtere disse opgaver.

Du bør ikke selv prøve at udføre denne type arbejde, da du derved kan sætte andres sundhed på spil. Det kan også blive dyrt for dig, hvis der opstår vandskade på grund af at du selv har forsøgt dig med VVS arbejde. Derfor bør du kontakte din lokale VVSer i Stenløse, når du skal have lavet køkken eller bad

Kontakt Flex VVS – din VVS’er i Stenløse

Når du skal bruge en dygtig sparringspartner i forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse, kan du med fordel kontakte Flex VVS, hvis du er bosat i Stenløse eller allernærmeste omegn. Hos Flex VVS kan du få hjælp til løsning af alle VVS relaterede opgaver, når køkkenet eller badeværelset skal sættes i stand – eller du skal have bygget nyt.

Flex VVS har mange års erfaring på bagen inden for udførelse af VVS arbejde i såvel private hjem som i offentligt regi, og løser VVS opgaver af alle størrelser, typer og omfang. Uanset om du skal have flyttet eller anlagt et afløb, sløjfet en gas ledning eller etableret gulvvarme, varmepumpe, fjernvarme eller klima anlæg, kan Flex VVS træde til med stor praktisk erfaring og håndværksmæssig ekspertise.

Derudover kan du få hjælp til service og eftersyn af alle eksisterende VVS installationer i din bolig – og opstår der en akut situation, er Flex VVS altid hurtigt på pletten. Flex VVS er nemlig besiddelse af en døgn bemandet telefon, hvilket betyder, at du altid kan få fat på de dygtige håndværkere i en fart. Flex VVS opererer i hele Nordsjælland og i resten af Hovedstadsområdet.

Du kan læse mere om, hvad din VVSer i Stenløse kan tilbyde dig, på flexvvs.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning