Hvad koster det at hyre en tekstforfatter?

07 april 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Har du undret dig over, hvad det egentlig koster at hyre en tekstforfatter? Så er du havnet det helt rette sted. Det behøver nemlig ikke være en jungle at finde frem til den pris, du skal betale, når du vil overlade tekstarbejdet til en professionel. I denne artikel kan du læse om flere af de ting, der kan spille ind på den pris, du får på en given tekstopgave. 

Disse ting kan påvirke prisen for en tekstforfatter 

Når du kontakter et contentbureau vil du opdage, at der er flere ting, der kan påvirke prisen for en tekstforfatter. Derfor skal du og bureauet formentlig også spore jer ind på, hvad du ønsker hjælp til, før du kan finde din konkrete pris. 

Det er langt fra altid, at du kan gå ud fra en timepris, du skal betale for en tekstforfatter. I stedet er der ofte en pris/ord som kan variere alt efter den tekst, der skal skrives. Skal du f.eks. have lavet blogindlæg, oversættelser eller andet, så kan du ofte forvente en lidt højere pris, end hvis teksterne udelukkende er rettet mod søgemaskineoptimering.  

En anden ting der også kan påvirke prisen for en tekstforfatter er, hvor meget researcharbejde der skal laves. Det kan nemlig få en betydning for, hvor meget ekstraarbejde der også skal indregnes i ligning. Dette er selvfølgelig noget, dit contentbureau tager højde for, når du får en pris på den opgave, de skal hjælpe dig med. 

En tredje ting der kan påvirke din pris er, hvor meget tekstarbejde der skal laves. Det vil helt konkret sige, hvor mange ord der f.eks. skal produceres. Ofte kan der være en lidt bedre pris at hente, hvis du ønsker hjælp til en større opgave. Det er også noget, du kan tage en dialog med firmaet omkring, før du takker ja til opgaven: https://wordpens.com/

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning