Hvad kan massage gøre for mig?

02 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Massage har faktisk rigtig mange gavnlige effekter på diverse fysiske og mentale dårligdomme. Ud over det, at massage styrker blodomløbet, løsner op for muskel spændinger og derved forbedre smidigheden i bevæge apparatet, kan massage berolige det sympatiske nervesystem og således dæmpe symptomer på stress.

Når massøren med lange dybe strøg aktiverer musklerne vil kroppen frigive endorfiner, som får kroppen til at slappe af og således give slip på stress og spændinger. Efter din første massage session vil du opleve at det er nemmere at falde i søvn, at du sover tungere, og at du vågner mere udhvilet om morgenen. Og ved regelmæssig massage vil du kunne mærke langsigtede effekter så som sænket stress niveau, mere overskud i hverdagen og langt færre spændinger i kroppen.

Hvor kan jeg gå til massage på Amager?

Er du bosiddende, eller arbejder du, på Amager, er det en god idé at finde en massør som praktiserer i nærheden heraf. På den måde skal du ikke så langt, når du skal modtage din regelmæssige massage. Du kan således trygt vælge Kaatsu Massage, som praktiserer flere forskellige typer massage på Amager.

Du finder Kaatsu Massage på Hotel Radisson Scandinavia, som ligger lige i starten af Amager – nærmere betegnet Amager Boulevard, fem minutters gang fra metro stationen på Islands Brygge. Her kan du besøge de dygtige massører i hotellets wellness afdeling og få en god omgang massage, særligt tilpasset din krop, dine skader og dit humør den pågældende dag.

Har du mest af alt brug for afslapning, kan du få en blid og beroligende wellness massage. Og har du brug for at få blodet til at rulle, vil den dygtige massør ælte dig godt og grundigt igennem med dyb bindevævs massage, fysiurgisk massage eller sports massage.

Du kan booke tid til din første massage på Amager via kaatsumassage.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning