Hvad kan en murer i Hvidovre lave?

28 March 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

I den her artikel vil vi slå specifikt ned på det med at arbejde med murerarbejde som murer i Hvidovre, om man så hører til i egnen, eller man ofte tager dertil for at arbejde med murerarbejde.

Derfor kræver det nok lidt forkendskab til denne københavnske forstad, hvis man skal have det fulde udbytte ud af artiklen her.

Men derfor kan man alligevel godt læse med, for selvom man måske ikke kender Hvidovre så godt, så kan man søge sig frem til at læse om stederne og se billeder af dem, og derudover er Hvidovre et godt eksempel på en standard-forstad til København, hvorfor man kan kopiere informationerne videre til andre steder.

Lad os starte ved Hvidovre Station, der nok næppe er den kønneste af dem alle i København, hvor man godt ville ønske, at kommunen tog fat i noget renovering, hvor man blandt andet kunne benytte noget murerarbejde fra https://www.m3smurer.dk/murer-hvidovre/ 

Så er der ligeledes Hvidovre Centeret, som altid har stået lidt i skyggen af Rødovre Centrum ikke alene af den grund, af stedet er mindre og har færre butikker, men det kunne også trænge til at blive frisket op.

Måske ville en udvidelse med bygninger i mursten med et snit af det gamle Hvidovre trække flere handlende til foruden nye butikker.

Hvidovre Torv er dog et område, der tager sig pænt ud, så her kan man tale om, at murerne altid har lagt en dyd i at lave deres arbejde godt nok, så deres lille oase her tager sig flot ud.

Generelt skal det heller ikke lyde for negativt det hele, for hvis man i gennemsnit ser på de flotte murstensbygninger i Hvidovre, så vil de fleste nok også være enige om, at her har man at gøre med nogle pragteksemplarer på nogle pæne bygninger, som tydeligvis bliver holdt ved lige af godt murerarbejde.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning