Hvad kan en installatør installere for dig?

21 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

En installatør er jo egentlig lidt en diffus størrelse, når man bare slynger det ud som udtryk uden at sætte det i kontekst.

Det kan jo være en installatør, der har specialiseret sig i lige præcis én ting, som vedkommende er god til at udføre for private kunder.

Eller det kan være en mere overordnet form for installatør, der arbejder med et fag, som kunne være VVS, hvorfor det kan være fordelagtigt at tage fat i følgende instans:

https://www.knudpetersenfilskov.dk/vvs

Men så igen findes der også den slags installatører, der måske er mere selvudlærte eller har bestået kurser og mindre uddannelser i at installere specifikke ting og så løbende har tillært sig andre former for installations-service, som de er blevet gode til og har skovlet til dig via erfaring.

Den slags kan være en vicevært ved et boligkompleks, eller måske den slags typer, der stadig har annoncer bagerst i aviser, hvor man skilter med, at hvis man har problemer med alt fra støvsugeren til internettet eller en vandlås, så kan man være behjælpelig.

Det er nemlig især ældre mennesker, der giver tabt på den slags opgaver, og så har de måske ikke værktøjet eller kroppen til at klare de opgaver; og de læser netop avisen og finder hjælp den vej.

De er ikke så intuitive til specielt IT, da de ikke er vokset op med, som mange andre mennesker er det og har lært sig at begå sig med den slags ved at prøve sig frem.

Manualen giver også bare mere forvirring end hjælp, da den bruger fagudtryk, som de heller ikke kender til.

Derfor kan en installatør være behjælpelig med at klare mange forskellige sager, man skal bare huske at hidkalde den rette, man har brug for.

Man skal jo ikke have fat i en VVS’er, hvis man har problemer med computeren.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning