Hvad farve foretrækker du til det, der skal sprøjtelakeres?

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi siger her, at du har et bord, som du gerne vil have sprøjtelakeret, så det får en flot overflade igen, for du elsker virkelig det her bord, og du har ikke tænkt dig at smide det ud.

Det er også holdbart endnu, men det er virkelig ikke pænt at kigge på, og du har ikke forstanden eller evnerne til at forandre møblet, som du godt kunne tænke dig, at det skulle ændres.

Heldigvis findes der sådan et sted som www.dibberndesign.dk, der hjertens gerne vil tage sig af dit bord ved at tage det ind til deres værksted for at lakere det i din ønskede farve, så længe du husker at følge deres vejledning på deres hjemmeside til, hvordan det skal klargøres forud.

Det er simpelthen bare nemmere, at bordet kommer til dem, end at de skal komme til bordet.

Så får du det retur igen, når det er klart, og det forhåbentlig ser ud, som du ønskede det.

Farven til bordet ved sprøjtelakeringen skal vælges

Men før vi kommer til den del, hvor man kan sidde og nyde dit “nye” bord med sit nye udseende, så skal man jo have valgt, hvad det skal være for en farve, at man ønsker, det skal sprøjtelakeres i.

Måske vil du gerne have det shinet op i den farve, som det havde oprindeligt.

Dog kan man ikke være sikker på, at de ligger inde med præcis den samme farve, men så kan det da være, at der findes en tilsvarende, der lever op til farvestilen, som du havde forestillet dig, det skulle se ud.

Ellers kunne det her jo være anledningen til, at du virkelig gjorde noget anderledes ved bordet, hvor du gav det en helt anden farve, måske en pangfarve eller en farve, som stod helt i kontrast til resten af omgivelserne, det står i.

Det er jo heldigvis til at ændre igen, hvis man ikke er glad for farven.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning