Hurtig og sikker autohjælp i København

11 August 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Som billist hænder det at man har brug for autohjælp. Det kan være at bilen har et flat dæk, ikke vil starte eller din forrude er gået i stykker på grund af et stenslag. Det kan også være at du er blevet overrasket af sne og er kørt fast i en snedrive. Som billist er det muligt både at få autohjælp i København, men også hvis uheldet er ude på en ferie i udlandet. 

Er uheldet ude og du har brug for hjælp er der flere muligheder for at få hjælp. Du kan f.eks. ringe til dit autoværksted og høre om de har mulighed for at komme og hjælpe dig videre.

En anden mulighed er at have et abonnement som sikre dig, at du når som helst kan få hjælp uanset, hvor du er i Danmark eller Europa. Om det kan betale sig at have et abonnement kommer an på en individuel vurdering af din bil og dit køremønstre.

Find den rigtige autohjælp

Hvis du er meget afhængig af din bil, f.eks. hvis du bor i et område hvor det er nødvendigt at have en bil for at kunne komme på arbejde eller du regelmæssigt køre til udlandet, kan det være en god ide at overveje om det kan være en fordel at have et abonnement, der også incl. hjælp i udlandet.

De fleste autoværksteder og virksomheder der tilbyder autohjælps abonnement har skræddersyet deres abonnementtyper, så det kan passe til stort set alle. Det er muligt at have et standard abonnement som sikre dig hjælp hvis uheldet er ude i Danmark til et abonnement, der har flere forskellige tilvalg.

Det kan f.eks. være det nævnte autohjælp i Europa til opbevaring af dine sommer eller vinterdæk udenfor sæsonen. Ved nogle abonnementtyper har også en førstehjælps kasse, som en del af deres standardudstyr. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning