Her kan du få lavet et altaneftersyn

30 May 2022 Silje Hansen

editorial

De fleste lejligheder er udstyret med altaner. En altan er en ekstra uderum, som du kan have i forbindelse med din bolig. En altan kan du som oftest også trække dig ud på hele året rundt, da der er overdækket, hvis ikke du bor på den øverste etage. 

Der er mange der nyder godt af at have en altan. Her kan du sætte dig ud for at nyde din morgenkaffe, læse en bog, spise en frokost eller bare nyde en stund med familien. Det er derfor en fordel at have en altan i forbindelse med ens bolig.

Det er dog måske de færreste der tænker over sikkerheden på en altan. Det kan have en stor betydning i forhold til at vide makskapaciteten på altanen. Det kan også have en betydning i forhold til at vide, hvor sikker du kan føle dig, når du bevæger dig ud på altanen.

Altaneftersyn

Få lavet et altaneftersyn her

Hvis du ønsker at få lavet en status eller en rapport over tilstanden på din altan, kan du med fordel overveje et altaneftersyn. Her vil der komme en kyndig fagperson ud for at undersøge om altanen er som den skal være, eller om der er nogle væsentlige skader.

På denne måde kan du tage stilling til om der er noget som skal laves for at altanen er sikker og stabil. Det kan også give dig en ro og tryghed, når du bevæger dig ud på altanen. Særligt efter man har hørt om uheld der er sket fordi en altan ikke er blevet vedligeholdt.

Hvilken virksomhed skal du vælge til altaneftersyn?

Er du i markedet for at finde en virksomhed som er specialiseret i at udføre altaneftersyn, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til betonundersogelse.dk som har flere års erfaring med denne type opgave.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning