Har du at gøre med et godkendt malerfirma?

26 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad kendertegner egentlig et godt Malerfirma?

Det kan du sikkert godt svare på, da du måske har haft nogle malere på besøg, der virkelig kom i dybden med deres arbejde og var detaljeorienterede, så der ikke var nogle helligdage tilbage på de overflader, der skulle males.

De malede i pæne strøg, så malingen lagde sig i den perfekte tykkelse – og det gentog de til perfektion, når der skulle males efter!

Men hvad kendetegner så egentlig et firma generelt?

Ens første indskydelse er jo nok noget med – for lige at blive i terminologien med malerfirmaet som eksempel – at man har fundet dem på for eksempel nettet.
Her havde de en umiddelbart flot hjemmeside, hvor der var stavet korrekt, nogle flotte billeder, telefonnummer og mail-adresse at kontakte dem via.

Måske fandt du dem ligefrem på den gammeldagsmetode, hvor du enten slog dem op i en telefonbog, hvor de stod fremført med logo, slogan og lignende, eller du så dem komme kørende i en firmabil med ligeledes logo, navn og kontaktinformationer på.

Det er også en god antagelse at have, og vi tør nok garantere, at sådan tænker langt de fleste mennesker, når de skal finde – i dette tilfælde – et malerfirma: At alle disse indikationer ser korrekte ud.

Men er det egentlig ensbetydende med, at de er registreret som et firma og har afleveret årlige regnskaber og den slags?

Den slags tjekker de færreste af os nok op på, for det har vi ikke tid til eller overvejer, er en mulighed.

Lad os vende den rundt: Hvis din ven siger, han kan gøre malerarbejdet lige så godt, eller at han kender nogle malere, der gerne vil gøre arbejdet sort for dig, så vil du nok være lidt tilbageholdende med at acceptere det tilbud.

Men hvad gør man så for at regne ud, om man har at gøre med et autoriseret malerfirma, når man ikke lige har tid til at researche sig til den slags?

Man bør i størst muligt omfang forføre sig hos uafhængige kilder, der har tidligere erfaringer med et givent malerfirma, hvordan de udfører deres arbejde, og om det er godt nok.

Oftest er det her, at sandheden ligger begravet.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning