Hårfarve fra naturen

31 juli 2019 Pia Nielsen

editorial

Smukt og glansfuldt hår kommer ikke kun indefra – naturen kan hjælpe på vej. Vælg en naturlig hårfarve uden parabener og ammoniak og opnå et sundt hår og hovedbund med et resultat, der holder.  

Gå ikke på kompromis

Selvom du har taget et bevidst valg om at leve sundt og økologisk, behøver du ikke gå på kompromis med dit udseende. Måske er dit hår bare pænest med lyse striber i om sommeren, eller måske er det blevet tid til at dække de grå hår med en lidt mørkere tone. Med naturlig hårfarve som Tints of Nature opnår du et professionelt resultat derhjemme, uden at det går ud over dit sundhed og miljøet. 

Du finder alle farver med forskellige nuancer inden for Tints of Nature, og du kan med ro i sindet farve dit hår uden risiko for at ødelægge det. Kemi slider på hår – Tints of Nature farver det skånsomt. Husk at tilpasse farven på dine øjenbryn, hvis du farver dit hår i en helt anden farve, end du har nu. I et naturligt look er dine øjenbryn en nuance mørkere end dit hår. Nogle af de mere markante farver, som platinblond, kan dog ofte godt bære et match med kontrastfyldte sorte øjenbryn. 

Farv dit hår med omtanke

Som med alle andre skønhedsprodukter, bør du også med Tints of Nature følge brugsanvisningen grundigt og undlade at farve dit hår, hvis du har farvet håret for nyligt. Hjemmefarvning betyder at ansvaret ligger hos dig, så du bør ikke selv vurdere, om der er gået lang nok tid siden sidste farvning. Farv ikke dit hår, hvis du er gravid, alvorligt syg eller tidligere har oplevet allergiske reaktioner på farvestof. Selv om hårfarven fra Tints of Nature er naturlig, er det stadig farve, og den menneskelige krop kan også reagere allergisk på naturlige indholdsstoffer. 

 

 

 

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning