Guide til at finde en pålidelig blikkenslager i Roskilde

19 July 2020 Silje Hansen

editorial

I denne artikel hjælper dig med at finde frem til en pålidelig og kompetent blikkenslager. Der er rigtig mange på markedet at vælge imellem, hvorfor det for de fleste kan være svært at vælge den rette til opgaven. Der vil naturligvis være forskel i både pris og kvalitet, da efterspørgslen er høj, og prisen afgøres af den enkelte blikkenslager. Der er dog visse opgaver, som skal udføres af en autoriseret blikkenslager. Det er opgaver, der er lovpligtige i forhold til standarder og sikkerhed. 

Hvis ikke en autoriseret VVS installatør eller blikkenslager udfører opgaven, kan du få svært ved at få forsikringen til at dække, hvis der opstår en skade eller vandskade i din bolig. Derfor anbefaler vi altid at du vælger en autoriseret blikkenslager frem for en bekendt eller anden fagmand, der er god med hænderne. 

Sådan vælger du en kompetent blikkeslager

Når du skal vælge en blikkenslager, er det væsentligt at du først og fremmest er opmærksom på, at det er en der er autoriseret. Derudover er det en fordel at indsnævre din søgning til lokalt i den by eller område, som du bor i.

Du kan også vælge at spørge rundt i dit netværk efter gode anbefaling eller referencer på lignende opgaver, der er løst. Dermed har du en god garant der kan stå inde for blikkenslager og en reference, som du ved har været løst godt. 

Find byens foretrukne blikkenslager i Roskilde

Vi har lavet en lille undersøgelse, for at finde frem til, hvilken blikkenslager, der er foretrukken og mest populær i Roskilde og omegn. Her har vi lagt vægt på højeste kundetilfredshed ved flest positive kundeanmeldelser samt en der sætter en ære i sit arbejde. Vi kan hermed give de varmeste anbefalinger til at indhente et uforpligtende tilbud hos John VVS, hvis du søger en blikkenslager i Roskilde.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning