Gør plads til at få lavet nedrivning af væg

09 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du skal have lavet nedrivning af væg, som man helst skal have gjort af professionelle mennesker, hvis der er tale om specielt en større væg indendørs, så er der en del ting, du kan gøre forud, for at gøre arbejdet så let som muligt for de udlærte håndværkere.

Og det starter helt i det små, men man skal hellere tænke på for meget end for lidt, når man gør klar til den slags arbejde.

Det starter allerede ved aftalen med firmaet, der skal give væggen ned.

De vil jo nok gerne komme ud at se forud på opgaven, hvad væggen er lavet af, hvor gammel den er, om den er bærende og så videre.

Men allerede, om du aftaler over telefonen eller via mail eller andet, at arbejdet skal udføres, så kan du beskrive væggen for dem og eventuelt sende billeder til dem med visning af tilstanden og videre.

Du skal dog ikke begynde at digte, hvis dit kendskab til væggen er opbrugt, men det er trods alt dig, der har levet med den længst tid, så du kan trods alt forklare lidt om den.

Dernæst er det med at gøre rent omkring væggen, og det kan virke omsonst, når nedrivning normalt sviner lidt, og det kommer det også til, specielt hvis det er en ældre væg, der er ved at smuldre væk og er lavet med metoder, som man ikke bruger længere.

Men rengøring handler også om, at man tager ting ned fra væggen og de omkringliggende og tilstødende vægge for en sikkerheds skyld.

Man tager søm, skruer og andet ud og fjerner al inventar, der er lige omkring væggen, der skal rives ned.

På den måde er det nemmest for det arbejdende folk at komme til med deres værktøj og kunne afskærme og udføre deres arbejde med at fjerne væggen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning