Gør dine boligdrømme til virkelighed – få hjælp fra en boligadvokat

16 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle skrive under på købsaftalen vedrørende dit ønskehus eller din drømmelejlighed, bør du altid først sikre dig, at denne er forsynet med et advokat forbehold. På den måde får du nemlig chancen for at kontakte en dygtig boligadvokat, som kan behandle din sagt nøgternt og professionelt, før du siger endeligt ja til at købe boligen.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat – jeg har jo ejendomsmægleren?

En af de større fejl, du kan begå i forbindelse med køb af bolig, er at tro, at ejendomsmægleren er din ven. En ejendomsmægler er nemlig, navnet til trods, ikke en uvildig og upartisk mægler. En ejendomsmægler er 100% sælgers mand. Ejendomsmægleren tjener nemlig sine penge på at sælge så mange boliger som muligt på kortest mulig tid, og helst til så høj en pris som muligt.

Derfor er en ejendomsmægler ikke interesseret i at fodre dig med oplysninger, som kunne påvirke din beslutning om køb. Det er dit eget ansvar at gennemlæse al den dokumentation, som bliver stillet til rådighed – for eksempel referater af generalforsamlinger i boligforeningen samt dennes budgetter og regnskaber, diverse servitutter og lokalplaner plus husorden og andet, som måtte indeholde relevant information. Og hvis du vil undgå grimme overraskelser, sørger du naturligvis for at gøre dette – eller du allierer dig med en dygtig boligadvokat, som hurtigt kan afdække sagforhold, som kan have betydning for din økonomi i fremtiden.

Hvor finder jeg en god boligadvokat i Randers?

Er du på udkig efter en boligadvokat i Randers, som kan hjælpe dig med køb af bolig, kan du med fordel tjekke boligadvokat Mogens Freinsilber. Mogens Freinsilber har mange års erfaring som rådgiver af boligkøbere, og kan på professionel vis yde en saglig og uvildig rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Du kan læse mere om Mogens Freinsilber på freinsilber.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning