Giv en personlig gave med glasgravering

19 november 2021 Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter en gave til manden der har alt, eller kvinden der ikke mangler noget? Det kan være svært at finde en god og personlig gave man kan give til sin partner. Det kan også være, at der er et familiemedlem der enten fylder år, bliver student, konfirmand eller har gennemført noget stort.

Her har du mulighed for at kunne anerkende det med en personlig gave. Du kan vælge at gravere vedkommendes navn, en besked, en begivenhed eller andet på glas. Det kan f.eks. være som en vase, vandglas, ølglas, vinglas eller på en pokal der er lavet af glas.

Når du vælger at få graveret i glas, bliver det en helt unik gave. Her kan du både vælge en særlig håndskrift eller et billede du selv har tegnet, da det hele bliver graveret i hånden. På denne måde får du et meget nøjagtigt resultat, som du med stolthed kan give videre.

image

Derfor skal du vælge glas-gravering som gave

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge glasgravering. For det første er det helt unik gave at give, fordi den kun bliver produceret på bestilling. Herudover er det en meget personlig gave at give, fordi du selv er med til at designe og vælge, hvordan det skal se ud. Det er desuden også en gave som kan bruges i mange år. Det har dermed en visuel betydning og praktisk gevinst, hvis det f.eks. er en vase eller et glas, som man kan drikke af. 

Hvem kan hjælpe med at udføre glas-gravering?

Hvis du er i markedet for at finde professionel hjælp til at udføre glas-gravering, kan vi hjælpe dig godt på vej. Hvis du leder efter en specialist der har arbejdet med glasgravering siden 1968, så bør du tage kontakt til gravoer-lind.dk. De hjælper både private og virksomheder.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning