Giv en hund fra et hundeinternat en ny chance

De fleste mennesker, som i deres barndom har haft en hund, vil se tilbage på den med glæde og vemod. En hund er et utroligt givende bekendtskab for et barn, idet hunden vil kunne indtage alle roller – fra legekammerat til sjælesørger. Hunden vil altid være barnets trofaste ven og følgesvend, og vil aldrig dømme eller kritisere. Og så er hunden der altid som en trøst når verden er hård og ubarmhjertig.

Berig din familie med en hund fra et hundeinternat

Derfor vil du med fordel kunne føje et logrende, firbenet medlem til din familie, når børnene er store nok. Det er vigtigt at begge børn har en alder som muliggør at indprente dem væsentlige hovedpointer – for eksempel at en hund ikke er et stykke legetøj, som man kan smide væk når man er træt af det.

Desværre sker der alt for ofte det, at en familie anskaffer sig en hund uden at være parat til det ansvar og det store stykke arbejde, der følger med det at have en hund. Og så vil hunden typisk blive afleveret på et hundeinternat – til stor sorg for hunden, som ikke kan forstå at dens elskede mennesker forlader den.

Hvis du og familien er klar til en hund, vil det således give mening at adoptere denne fra et internat. En internat hund er ikke nødvendigvis så ødelagt og traumatiseret, at den ikke kan indgå i en familie på samme måde som en hvalp. Med en voksen hund fra et hundeinternat slipper I for besværet med at skulle renlighedstræne en hvalp – og hunden vil samtidig være ude over det stadie hvor den tygger sko, legetøj, ledninger og møbler til ukendelighed.

Når I vælger at give en internat hund et blivende hjem, vil den kvittere med kærlighed og hengivenhed resten af sine dage. Du kan læse mere på altomdyr.dk/fordele-og-ulemper-ved-at-koebe-dit-kaeledyr-paa-hundeinternat/