Giv dit tøj længere levetid – tag det med til skrædderen

04 March 2021 Emilie Jacobsen

editorial

I dag har de fleste af os vænnet os til, at vi smider vores tøj ud eller smider det til genbrug, hvis vi ikke kan passe det, eller det ikke sidder ordentligt længere. Det er dog rigtig ærgerligt, hvis det er tøj, som du ellers har været glad for at gå med – og så er det et stort resursespild. Produktionen af tøj er nemlig noget af det, der forurener allermest. 

Derfor giver det god mening for dig, at du prøver at finde ud af, hvordan du kan bruge dit tøj i længere tid – også selvom du har tabt dig eller taget på. En god måde for dig at gøre det er ved, at du tager dit tøj med til skrædderen. Tidligere var det noget, som man så som en selvfølge og alt tøj var skræddersyet. Sådan er det dog langt fra længere, og mange mennesker har derfor en ide om, at det er dyrt at tage tøjet med til skrædderen. Det behøver det dog overhovedet ikke at være. 

Professionelt skrædderfirma på Frederiksberg

Et godt sted for dig at tage dit tøj med hen, hvis du gerne vil have det rettet til, er til Tailor and Sons. Det er en skrædder på Frederiksberg. De har over 20 års erfaring med at hjælpe folk med at rette deres tøj til. Du kan derfor være sikker på, at de også kan hjælpe dig med dit tøj. 

De har sat en ære i at føre skrædderfaget tilbage til de gamle dyder med god, personlig betjening og fair og rimelige priser for arbejdet. Også selvom der er tale om mindre former for reparationsarbejde. Selv hvis du synes, at deres priser i første omgang lyder høje, fordi du ikke er vant til at komme hos en skrædder, bør du tænke over, hvor meget du egentlig er villig til at give for at kunne beholde dit yndlingstøj. Læs mere om firmaet her

More articles

04 March 2023

Teltudlejning