Frisør på Frederiksberg – din guide til at finde rundt i junglen!

13 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Det kan beskrives som lidt af en jungle at finde ny frisør på Frederiksberg. Der er rigtig mange om buddet. Så hvordan vælger du den bedste frisør, der matcher lige dine behov? Læs med i artiklen her, og få en guide til at vælge en god frisør.

Find din foretrukne frisør på Frederiksberg

Det at vælge en ny frisør er faktisk meget ens med valg af andre services. Det handler meget om, hvor vidt man kan få opfyldt sine behov og om priserne matcher ens budget.

For at finde frem til den bedste frisør kan man lytte til andre kunder, men man kan også afprøve forskellige saloner og teste sig frem. Nogle af de ting man skal undersøge, er:

1. Hvilke behandlinger? Tilbyder frisøren netop de hårbehandlinger, som du ønsker?

2. Priserne? Husk at det ikke nødvendigvis altid er de dyreste frisører, der er de bedste.

3. Hvad siger andre kunder? Læs gerne mere om frisøren på Facebook eller hjemmeside, og se hvad andre kunder fortæller om stedet.

4. Er der god service? Når du tester nye frisører af, er det helt sikkert en af de ting, du bør lægge mærke til. 

5. Er der god kemi? Kemien er også vigtigt. Har frisøren styr på dine lokker? Kan han/hun anbefale frisurer, gode behandlinger eller nye produkter?

Derudover kan man også tænke over, om frisøren er placeret et centralt sted. Hvor man ofte kommer forbi eller som er tæt på hjem eller arbejde.

Få inspiration til fornyede lokker

Nogle gange går man til frisøren for at få klippet eller farvet præcis det samme som altid. Andre gange skal der ske noget helt nyt. Det kan derfor enten være en god idé at få inspiration og idéer til noget nyt fra frisøren eller ved at søge inspiration fra forskellige frisører på Instagram eller Facebook. Der er mange muligheder!

More articles

04 March 2023

Teltudlejning