Frederik IX smykker er inspireret af folkets konge

16 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du kan bare lidt historie eller går op i den kongelige, danske familie, så vil du nok ringe en klokke, når du læser, at man kan få Frederik IX smykker.

Det er nogle smukke smykker, der også er bæredygtige, og så findes i mange forskellige typer af design, hvorfor der nok skal være et stykke – eller flere – som der passer til dig eller den person, som du vil give det til.

Navnet får dig måske til at tænke på, om smykkerne kunne være inspireret af den danske kong Frederik den 9., far til vores nuværende dronning, og det er da også ganske korrekt!

Og hvor er sammenhængen så her?

Jo, vi beskrev netop, at her skulle være nogle smykkedesigns for alle, og den bemeldte kongen var også den type, som der kom godt ud af det med alle og som kunne begå sig med høj og lav, tyk og tynd.

Frederik IX smykker gør dig lidt kongelig

Her tilbydes smykker til både fingrene, halsen og ørene, og i disse tider er det ikke utænkeligt, at både mænd og kvinder vil benytte sig af disse smykker, som der da også bliver lagt op til.

Kong Frederik 9. var da også progressiv for sin tid, så det kan ikke udelukkes, at hvis han havde levet i dag, så havde han formentlig også gået med de smykker.

Kongen havde blandt andet tatoveringer, og det var altså i en tid, hvor det mest var søfolk og forbrydere, der benyttede sig af den slags.

Derfor så folket også op til ham, og han kunne forene både det gammeldags og det nye og samle folket omkring sig, og det er blandt andet også det, som disse smykker gerne vil: forene fortiden med nutiden.

Måske har du endda set smykkerne i TV, for her har de også haft deres gang som præsentation.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning