Forkæl familien med en middag på en italiensk restaurant

08 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

En gang imellem er det rart at lade køkken være køkken og i stedet invitere familien ud at spise. I kan slappe af på en helt anden måde når I ikke skal tænke på madlavning, borddækning, oprydning og opvask. Og så kan I få smagt nogle retter som I ellers ikke ville have kunnet tilberede hjemme i familiens køkken – for eksempel stenovnsbagt pizza.

Hvor finder jeg en god italiensk restaurant i Roskilde?

Hvis du og familie bor i eller i nærheden af Roskilde kan I med fordel vælge Restaurant Bondestuen i Jyllinge når I gerne vil ud og spise italiensk.

Selv om navnet måske ikke er så sydlandsk klingende er Restaurant Bondestuen i Jyllinge stadig leveringsdygtig i italienske retter som du får på det bedste trattoria eller osteria i Italien. Du kan for eksempel vælge imellem de klassiske pasta retter Penne alla Carbonara, Fettuccine Marinara eller Lagsagne Bolognese som Mama laver den bedst. Og er du mere til pizza fører Restaurant Bondestuen i Jyllinge et stort udvalg af alle de traditionelle pizze som for eksempel Marinara, Capricciosa, Siciliana, Bolognese, Vesuvio, Pepperoni og Matador – alle med den karakteristiske sprøde bund og fyld af de bedste lokale råvarer.

Du kan selvfølgelig også vælge en af de velkendte italienske hovedretter med kød, for eksempel Bistecca Grigliata al Pepe, Petto di Polle, Nodini di Agnello, Filetto di Vitello, eller hofretten Saltinbocca alla Romana Vino Bianco & Salvia. Til den søde tand anbefales selvfølgelig Tiramisu, eller du kan vælge en klassisk Banana Split eller Crepes con Gelato (pandekager med is).

Du og familien bliver ikke skuffede når I vælger Restaurant Bondestuen i Jyllinge som aftenens destination – i hvert fald ikke hvis I sætter pris på god italiensk mad, tilberedt med omhu og kærlighed.

Bestil bord allerede i dag på bondestuenjyllinge.dk – eller bestil din pizza to go hos den populære restaurant.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning