Forfør dig selv og andre med Intens Living

05 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Intens Living kan måske få dig til at tænke på, at nu skal du ryste støvet af tilværelsen og begynde til ekstremsport eller rykke teltpløkkerne op og flytte til udlandet uden at vide, hvad du skal leve af.

Dette kan man da sagtens gøre i mange situationer, hvis det er noget, som man føler for, men selv bag hjemmets fire vægge kan man leve lidt mere intenst, uden det bliver farligt – tværtimod kan det give lidt fornyelse på tilværelsen både alene og sammen med ens (faste) partner.

For der er nok mange af os, der kender det med, at når man er nyforelskede, så kan man det hele og har kun øjne for hinanden, så det hele oser af elskov konstant – eller hvis man finder en partner, man kan nyde den samme lidenskab med, så foregår det konstant.

Men de ting kan desværre dale i løbet af tilværelsen.

Find inspiration til dig selv og andre med Intens Living 

I denne slags eksempler fremhæver man tit, at man skal gøre noget ved sexakten for at holde på ens faste partner, så forholdet ikke dør ud.

Det kan skam bestemt være en årsag til at besøge Intens Living, men det kan i lige så høj grad også være fordi, at du mangler inspiration til at pifte sexlivet lidt op, om du er alene, sammen med en ven/veninde eller bare er til at skifte partner nu og dag.

For sex kan være det mest intense for mange mennesker i sådan en grad, at det ikke bare er noget, som de kan lide, men hvor det bliver en stor af deres tilværelse, ja, nærmest deres hobby.

Og sådan en hobby skal jo ikke forklejnes eller dyrkes på et lavt blus, for hvis man virkelig gerne vil det her, så kan man lære sig selv bedre at kende som menneske ved at dykke ned i det.

Gør det med Intens Living.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning