Firmajulegaver fra dansk firmajulegavebutik

21 september 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal du snart i gang med jule forberedelserne i virksomheden? Så bør du endelig ikke glemme de obligatoriske firmajulegaver til de ansatte.

Hvor finder jeg de bedste firmajulegaver?

Det kan godt være rigtig svært at finde firmajulegaver som vækker lige stor glæde og begejstring hos alle medarbejdere. Faktisk er det tæt på umuligt.

Du kan selvfølgelig altid vælge den klassiske julegave æske eller julekurv indeholdende vin, øl, kaffe, chokolade, konfekt, nødder, lakrids og diverse delikatesser. Det er bare meget lidt sandsynligt at alle vil kunne få glæde af indholdet. Nogle er allergiske over for nødder, gluten eller mel. Andre spiser af helbredsmæssige årsager ikke sukker. Og så vil der altid findes dem som hverken drikker kaffe, vin eller øl.

Selv om en gavekurv er varieret er det således langt fra altid sikkert at den udgør det optimale valg som firmajulegaver. Derfor bør du prøve at tænke lidt ud af boksen, og for eksempel overveje om ikke det var en bedre idé at give medarbejderne mulighed for selv at få indflydelse på valget af firmajulegaver. Dette kan du for eksempel gøre ved hjælp af et gavekort. De fleste vil dog synes at dette er en lettere upersonlig måde at begave medarbejderne på. Og derfor kan du i stedet overveje at opsætte en vælg selv firmajulegaver butik i den online shop på firmagavernu.dk

Hvem er firmagavernu.dk?

Firmagavernu.dk er en del af den danske virksomhed Borg & Bigum A/S som gennem mere end 35 år har hjulpet danske virksomheder med at finde de bedste gaver til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hos Borg & Bigum A/S finder du udelukkende mærkevarer i høj kvalitet fra nogle af de stærkeste producenter inden for køkkentøj, bolig og indretning samt beklædning, værktøj og elektronik.

Læs mere om hvorledes du sætter din egen julegave butik op på firmagavernu.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning