Find et godt Ford værksted på Fyn

25 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du i besiddelse af en Ford bil, eller måske endda flere af slagsen? Så bør du vælge et autoværksted som har særligt speciale inden for service og reparation af Ford modeller.

Hvor kan jeg finde et autoriseret Ford værksted på Fyn?

Hvis du er bosat i den centrale del af Fyn, nærmere betegnet Vissenbjerg eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Bilhuset Thybo A/S.

Bilhuset Thybo A/S er autoriseret Ford værksted og kan hjælpe med alle Ford biler uanset årgang og model. De dygtige automekanikere og service teknikere hos Bilhuset Thybo A/S står klar til at hjælpe når din Ford bil trænger til service, skal have udskiftet en reservedel, eller har pådraget sig en skade som skal udbedres.

Bilhuset Thybo A/S hjælper med alt fra skift af visker blade og udretning af Bilka buler til reparation af total skadede biler, undervogns behandling og antirust behandling, samt servicering og eftersyn af alle Ford modeller.

Hvorfor skal jeg vælge Bilhuset Thybo A/S som mit Ford værksted?

Uanset om du er i besiddelse af en Ford A, en Ford Escort, en Ford Fiesta, en Ford Focus, en Ford Ka, en Ford Mondeo, en Ford Scorpio, en Ford Sierra eller en Ford Taunus kan du få den bedste service hos Bilhuset Thybo A/S.

Som kunde hos Bilhuset Thybo A/S kan du altid få en rigtig god service aftale som giver dig adgang til mange fordele. Med en service aftale hos Bilhuset Thybo A/S kan du for eksempel opnå gode rabatter på services og produkter, eller få skiftet dæk ganske gratis i anledning af sommer og vinter periodens start og afslutning. Og du kan vælge at lade bilens dæk opbevare i det til Bilhuset Thybo A/S hørende dæk hotel.

Du kan læse mere om Bilhuset Thybo A/S, og kontakte værkstedet direkte, via hjemmesiden bilhusetthybo.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning