Find en bilforhandler på Fyn

18 January 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du er på udkig efter en ny brugt bil, bør du starte med at læse op på den bil, du har i tankerne. Hvilke fordele og ulemper har bilen? Har nuværende og gamle ejere af bilen været glade for den, og vil de anbefale den, eller vil de sige hold dig langt væk? Husk også at der kan være forskel på de forskellige årgange. 

Det er vigtigt at finde ud af hvad der typisk vil sende bilen på værksted. Er det fejl som er lette og billige at få repareret eller er det fejl, der får dig på listen over gode kunder, fordi der skal bruges timer og mange dyre reservedele.

Start i nærområde med at lede efter en brugt bil

Med mindre at det er en helt speciel bil du er på udkig efter, kan du med fordel starte med at kigge i dit nærområde efter en brugt bil. Det kan f.eks. være en bilforhandler på Fyn. Det er alt andet lige nemmere at besøge forhandlere og private sælgere, der er i nærområdet end at skulle tage til den modsatte ende af landet.

Hvis du besøger en forhandler, så brug lige et par minutter på at kigge på de andre biler der sælges. Ikke fordi du skal købe en anden bil, men fordi de kan fortælle dig meget omkring den stand af biler forhandleren sælger. Ser de fine og velholdte ud, vil din bil med stor sandsynlighed også være i god stand, men ligner de andre noget der egentlig høre til hos en skrothandler, gør den bil du vil kigge på det sikkert også. 

Brug tid på at køre en god lang tur i bilen og lær den at kende. Det skal være en tur på mindst 30 minutter og du skal helst både en tur rundt i byen og på motorvejen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning