Find dine bambus strømper til job, træning eller andet online

09 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af sure sokker, strømper som er blevet stive og ubehagelige efter blot få vaske, eller strømper og sokker som ikke kan holde til daglig anvendelse? Så bør du give bambus strømper og sokker en chance.

Hvorfor skal jeg vælge bambus strømper og sokker?

Hvis du vælger at købe undertøj, sokker, strømper og lignende fremstillet ud af bambus er du med i en global tendens.

Bambus adskiller sig nemlig fra konventionelle materialer så som bomuld, uld og syntetiske stoffer derved at det både er bæredygtigt, naturligt, miljø og klimavenligt samt temmelig meget blødere og mere åndbart. Dette betyder at du får behageligt tøj samtidig med at du understøtter et marked for tøj som kan fremstilles uden at belaste omverdenen. Og så er vi slet ikke nået frem til de specifikke fordele ved bambus strømper og sokker.

Bambus strømper – lugtfri, vel temperede og ventilerede

Du får nemlig med bambus strømper og sokker tekstil i en helt særlig kvalitet. Måske lider du ofte af varme fødder midt på dagen, men tør ikke fjerne dine sko af frygt for dårlig lugt.

Med bambus strømper og sokker er du ude over dette problem. Bambus strømper og sokker udmærker dig nemlig derved at de er særdeles åndbare. Teksturen i bambus stoffet sørger for at sved – og dermed fugt – transporteres væk således at du undgår såvel varme og ubehag som lugt gener.

Der ud over er bambus sokker og strømper utroligt komfortable at have på – også selv om du skal være iført fodtøj hele dagen. Det bløde og elastiske tekstil former sig perfekt om dine fødder og holder faconen vask efter vask. Og så siger det næsten sig selv at bambus strømper og sokker egner sig eminent til såvel den travle som den aktive livsstil, med masser af træning og sportslige aktiviteter.

Find dine bambus strømper og sokker på boody.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning