Find din Nissan eller Maxus hos PMA Biler

28 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Uanset som du er i markedet efter en ny bil, eller om du skal bruge et værksted, som kan servicere den eksisterende, har du brug for et fornuftigt bilhus. Og er du bosiddende i Køge eller i Roskilde kan du med fordel vælge PMA Biler.

Hvem er PMA Biler?

PMA Biler, også kendt under virksomhedens originale navn Poul Michaelsen Automobiler, er et velrenommeret bilhus med afdelinger i henholdsvis Køge og Roskilde.

Poul Michaelsen Automobiler er oprindeligt et familieforetagende som siden 1970’erne har været på familiemedlemmernes hænder. Den dag i dag er det stifter Poul Michaelsens efterkommere Johan, Cathrin og Kim som forestår drift og ledelse af det succesfulde firma.

Poul Michaelsen Automobiler har altid været drevet af en vilje til stadig udvikling samt nytænkning og en høj grad af faglig stolthed. Samlet set beskæftiger PMA Biler over 25 ansatte, hvor af en stor del har flere årtiers erfaring i firmaet. Det er meget vigtigt for PMA Biler at yde den rette service og hele tiden være i trit med den seneste udvikling inden for området samtidig med at de enkelte medarbejderes erfaring og ekspertise skattes højt.

Som kunde vil du hos PMA Biler opleve en høj grad af engagement og en kundevendt service, idet de dygtige medarbejdere hos PMA Biler altid vil bestræbe sig på at give dig en god oplevelse.

Hvilke services kan jeg få hos PMA Biler?

PMA Biler er specialiseret inden for bil mærkerne Nissan og Maxus. Søger du således en brugt eller en ny bil fra en af disse producenter eller har du behov for mekaniker hjælp til din Nissan eller Maxus kan du altid henvende dig hos PMA Biler. Så får du den bedste hjælp der er at hente – og den mest kvalificerede rådgivning fra dygtige og kompetente medarbejdere. Du kan læse mere, og se de aktuelle tilbud fra værkstedet og forhandler afdelingen hos Poul Michaelsen Automobiler, på hjemmesiden PMA Biler.dk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning