Find din lokale kiropraktor på Frederiksberg

26 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du, som så mange andre danskere, ondt i ryggen hver eneste dag? Så er der hjælp at hente hos en dygtig kiropraktor som kan hjælpe dig med at komme smerter og stivhed til livs.

Hvordan kan en kiropraktor hjælpe mig?

En kiropraktor er en uddannet fagperson med særligt speciale inden for ryggen og bevæge apparatet. Hos en kiropraktor vil du kunne få hjælp til justering af din krop hvis denne er kommet i ubalance som følge af akut opståede skader eller medførte skavanker.

Blandt de lidelser, du kan få hjælp til at få behandlet hos en kiropraktor, finder du indeklemt iskias nerve, tennis albue, hold i nakken, hekseskud, følgevirkninger af diskusprolaps, piriformis syndrom og meget andet.

En kiropraktor behandler ud fra et udvidet kendskab til kroppen samt ved hjælp af en lang række forskellige greb som indgår i den overordnede kiropraktiske metode. Dette giver en holdbar justering af selve den skeletære struktur som du ikke vil kunne opnå ved eksempelvis massage eller fysioterapi.

Hvor finder jeg en god kiropraktor på Frederiksberg?

På Frederiksberg finder du Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha. Geoffrey B. Dauscha ejer og driver Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg – en hyggelig og veludstyret kiropraktor klinik centralt placeret på Gammel Kongevej, tæt på offentlige transportmidler og med gode adgangs forhold.

Geoffrey B. Dauscha er uddannet kiropraktor med mange års erfaring inden for denne disciplin, og har hjulpet mange glade og tilfredse københavnere til en bedre holdning og en smertefri krop i løbet af de seneste fem årtier. Du er, med andre ord, i sikre og kyndige hænder hos Geoffrey B. Dauscha og hans personale. Og du vil altid kunne få hjælp til dine fysiske skavanker i Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg.

Du kan læse mere om Geoffrey B. Dauscha og hans kiropraktiske praksis på Kiropraktisk Klinik på Frederiksbergs hjemmeside https://www.dauscha-kiropraktor.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning