Find din dygtige og erfarne massør i København

14 March 2019 Astrid Pedersen

editorial

Mange af os forbinder massage med wellness og luksus, som vi under os selv i ny og næ i forbindelse med ferier eller spa ophold. Det er da også skønt at modtage en vaske ægte wellness massage med aromatiske olier, varme sten, og hvad der ellers hører med, når det foregår i spa regi. Men faktisk kan massage på regelmæssig basis rumme mange helbreds fremmende aspekter, som kan give øget livskvalitet og mere energi i hverdagen. En god massage med jævne mellemrum kan fjerne spændinger og fremme kroppens egne afslapnings mekanismer, således at vi får en bedre nattesøvn og bliver mere udhvilede som resultat deraf.

Massage kan forebygge stress

Er du blandt de mange danskere, som føler sig presset ud over det sædvanlige i jobbet eller i privat regi, kan du sikkert allerede mærke konsekvenserne i form af en følelse af udbrændthed, hyppige hovedpiner, spændinger i musklerne omkring nakke og skuldre og måske endda søvnløshed eller angstanfald. Hvis du kan nikke genkendende til disse symptomer, bør du skride til handling, inden de udmønter sig i decideret stress. Stress er en sygdom, og det kan tage rigtig lang tid at komme ud på den anden side af et stress forløb. Så hvis du kan foregribe begivenhedernes gang ved forebyggelse af stress, vil dette langt være at foretrække.

Ud over det at sørge for at få motion, meditere, og indtage sund mad, kan massage på regelmæssig basis være en rigtig god idé, når det handler om at mildne symptomer på stress, og forhindre egentlig stress i at udvikle sig. En til halvanden times massage giver din krop ro til at slappe af og bare tage imod. Samtidig løsnes muskelspændinger, og den kompetente berøring giver kroppen signal til at udløse endorfiner, som yderligere bidrager til velværet.

Du kan læse mere om professionel massage på kaatsumassage.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning