Find det rette parkeringsfirma i København

08 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for driften af private parkeringspladser tilhørende eksempelvis et indkøbscenter, en boligforening eller et kondordomicil? Så har du brug for pålidelig og stabil parkeringsservice.

Hvori består parkeringsservice?

Parkeringsservice er en betegnelse, som dækker over alle de tjenester et parkeringsfirma udfører for private ejere af parkeringspladser. Når du laver en aftale med et parkeringsfirma som for eksempel KbhPark ApS, kan du for eksempel få skiltning og opsætning af parkeringsautomater til udstedelse af parkeringstilladelser med i aftalen.

Du får også mulighed for – gennem en smart app – at administrere din egen parkeringsløsning. Det betyder, at du ved hjælp af din smartphone eller tablet kan udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser, såvel de permanente af slagsen som midlertidige gæstetilladelser.

KbhPark ApS kan også hjælpe dig med patruljerende parkeringsvagter, som har hjemmel til udstedelse af forlæg til parkeringsafgifter. Det betyder, at du vil få mulighed for at nedlægge sanktioner over de bilejere, som parkerer uretmæssigt eller hensynsløst på dine private parkeringspladser. På den måde er det nemmere for dig at skabe gode forhold for dine kunder og beboere, eller for de lejere som benytter dine faciliteter.

Hvorfor skal jeg vælge KbhPark ApS som mit parkeringsfirma i København?

Når du vælger at overlade drift og administration af dine private parkeringspladser til KbhPark ApS, kan du være sikker på, at du får en fair og kundevendt behandling. KbhPark ApS stiller gerne en parkeringskonsulent til rådighed, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken parkeringsløsning der er den rigtige for dig.

Hos KbhPark ApS tæller det gode forhold til kunderne højt. Derfor vil du opleve stor fleksibilitet i din parkeringsløsning, som naturligvis vil blive udfærdiget efter dine individuelle behov for parkeringsservice.

Du kan læse meget mere om KbhPark ApS’ produkter og services, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden kbhpark.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning