Find det rette online lån med hjælp fra Bankly

27 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du besluttet dig for at supplere dine finanser med et hurtigt online lån? Så er det en god idé at indhente tilbud fra mindst tre banker. Og det kan du gøre via Bankly.

Hvordan fungerer Bankly?

Bankly er en online sammenlignings portal som kan hjælpe dig med at finde det rette online lån. Hos Bankly sammenlignes produkter fra de online banker Basisbank, Resurs Bank, Express Bank og LånLet. Du kan via Bankly indhente tilbud på online lån fra disse fire banker – så slipper du for at skulle ind på hver enkelt banks hjemmeside og selv indhente et tilbud.

Hvordan indhenter jeg tilbud på online lån via Bankly?

Det er utroligt nemt at indhente låne tilbud hos Bankly – meget nemmere end selv at skulle ud til hver enkelt långiver og indhente tilbud.

På Banklys hjemmeside udfylder du en nem ansøgnings formular – det tager kun ganske då minutter at udfylde formularen. Her efter sørger Bankly for at indhente de relevante låne tilbud til dig fra de respektive banker og online penge institutter. Du får hurtigt dine tilbud – og så er det bare at sammenligne.

Du kan selv bestemme hvilket tilbud du synes der er det bedste, ud fra de kriterier du har sat op. Bankly sørger selvfølgelig for at udvælge de produkter fra den enkelte långiver som matcher dine behov bedst muligt. Og så er du sikker på at du finder det bedste online lån til de mest favorable vilkår.

Hvad koster det at benytte Bankly?

Det er helt gratis for dig som låne ansøger at benytte Bankly. Bankly tager sig ikke betalt af dig. Samtidig er Bankly helt uvildig i forhold til de låne tilbud som bliver fremsendt til dig. Og tilbudene er 100% uforpligtende – du skal ikke benytte dig af nogen af dem hvis du alligevel ikke ønsker et online lån.

Du kan læse mere på Bankly.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning