Find det ejendomsadministration selskab, som passer til ejendommens og forsikringens behov

01 december 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Uanset størrelsen på din forening, er det vigtigt, at du kigger dig godt for, når du skal vælge ejendomsadministration selskab. Der er ingen grund til at vælge de største og de dyreste, da det langt fra er sikkert, at de kan give jer den bedste og mest personlige behandling, som modsvarer foreningens behov og varetager dennes interesser på bedst mulig vis.

Hvorfor skal jeg vælge Bricks And Blocks som mit ejendomsadministration selskab?

Når du står for at skulle vælge det ejendomsadministration selskab, som skal håndtere økonomien i din ejer eller andels forening, kan det godt svare sig at vælge en aktør med erfaring inden for drift og administration af ejendomme i dit lokal område.

Er ejendommen således beliggende i København eller på Frederiksberg, kan du med stor fordel aflægge Bricks And Blocks en visit. Ejendomsadministration selskabet Bricks And Blocks er indstiftet, drevet og ejet af Monika Øgaard-Nielsen, som oprindeligt er statsautoriseret ejendomsmægler. Monika Øgaard-Nielsen lever og ånder for administration af ejendomme, og for at give sine kunder den optimale behandling. Derfor arbejder Bricks And Blocks og Monika Øgaard-Nielsen med løsninger, som skræddersys til den enkelte ejendoms eller forenings behov, med beboerne i fokus og uden nogen one size fits all løsninger.

Med Bricks And Blocks er du sikker på at få en pålidelig og stabil administration af din ejendom – og så kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om, at foreningens økonomi er i de bedste og mest professionelle hænder. Monika Øgaard-Nielsen har en fortid som ansat i en af Danmarks største ejendomsadministration selskaber, og har åbnet sit eget i håb om på baggrund af sin erfaring, ekspertise og store passion inden for ejendomme at kunne tilbyde kunderne løsninger ud over det sædvanlige.

Du kan møde Monika Øgaard-Nielsen, og læse mere om administration af ejendomme på Frederiksberg, på bricksandblocks.dk

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning