Find den bedste pris på en gulvafslibning

29 September 2021 Silje Hansen

editorial

Der er i dag mange virksomheder, som tilbyder en professionel gulvafslibning. Da det ikke kræver en særlig baggrund eller uddannelse at slibe gulv, kan du opleve at der kan være forskel i prisen og kvaliteten af det arbejde der bliver leveret. Det afhænger naturligvis af, hvem du vælger at hyre til opgaven. Det kan dermed være en fordel at indhente flere tilbud, så du har den bedste indikation på, hvad det vil koste dig. Det betyder dermed ikke at det billigste eller dyreste tilbud er det bedste, da det også afhænger af gulvmandens håndværk og erfaring.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Du kan som udgangspunkt vælge enten at få slebet hele eller dele af dit trægulv. Hvis du spørger en gulvmand, vil vedkommende som regel svare at du bør få slebet det hele på én gang. Det giver det samme udtryk over hele gulvet frem for at man kan se, hvor der er blevet slebet og hvor der ikke er.

Typisk foregår en gulvafslibning over 2 eller 3 trin alt afhængig af, hvor slidt trægulvet måtte være. Først starter man med at slibe gulvet i grove træk. Det gør man for at fjerne de ujævnheder og hakker der måtte være i trægulvets overflade. Herefter sliber man trægulvet med et finere sandpapir for at skabe en flot overflade. Det vil få dit trægulv til at se ud som var det nyt igen.

Du kan med fordel vælge at give trægulvet en overfladebehandling med lak. Det beskytter trægulvet mod nye ridser og skrammer. Her kan du enten vælge en klar eller mat lak alt efter, hvordan du ønsker det visuelle udtryk skal være.

En gulvmand der tilbyder en god pris på en gulvafslibning

Hvis du leder efter en erfaren og kompetent gulvmand til at udføre en gulvafslibning, kan du med fordel kontakte ncgulve.dk. De sætter en ære i deres håndværk og tilbyder gulvafslibning til konkurrencedygtige priser.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning