Find årets smukke juletræ

16 September 2019 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Julen nærmer sig småt – det gør juletræssæsonen i hvert fald. Træerne har fået pleje i adskillige år og er nu klar til at blive solgt og pryde de danske hjem i julemåneden. Juletræer sælges utrolig mange steder i Danmark. Men hvor finder du egentligt dét dér helt perfekte juletræ? 

Hvordan ser det perfekte juletræ ud?

Det helt perfekte juletræ har en god højde uden at være kæmpestort. For dig afhænger det meget af din boligs indretning. Hvor er der plads i stuen? Hvor højt er der til loftet? Skal dit juletræ stå udenfor, kan du tillade dig at købe et lidt højere og større træ end ellers. Det perfekte juletræ har også flotte grønne grangrene. Der skal være mange af dem, så der er plads til lyskæder og til at hænge mange flotte julekugler på. 

Her finder du skønne juletræer og god stemning

Hos. Gl Tangegaard kan du købe flotte juletræer, der gennem flere år er blevet plejet på allerbedste vis. De avles nemlig med den allerhøjeste GLOBALG.A.P certificering. Her får du derfor et sundt og godt juletræ, der kan holde hele julesæsonen. I hele december kan du komme forbi og finde dit helt perfekte juletræ. 

Træerne har vokset i knap 7 år. De bliver plantet med GPS teknologi for at kortlægge hvert eneste træ. I de 7 år er de blevet plejet med formklipning og vækstregulering – for at sikre helt optimale og smukke juletræer!

Gl. Tangegaard tilbyder også

Er du selv juletræsavler? Men mangler du folk til at passe og pleje dem? Så kan Gl. Tangegaard hjælpe dig. Udover juletræsforplejning tilbyder de også:

– Haveforplejning og -udbedring

– Industriarbejde

– Bygningsrenovation og vedligeholdelse

– Videoproduktion

Gl. Tangegaard kan faktisk lidt af det hele! Du kan læse mere om juletræerne og de andre services her: http://www.gl-tangegaard.eu/.

Ønsker du at købe et større parti juletræer, kan du kontakte Gl. Tangegaard for et tilbud. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning