Få styr på garnet med hjælp fra din lokale frisør i Holbæk

27 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit garn efterhånden til en kærlig hånd? Så kan du godt begynde at overveje, hvornår du skal sætte tid af til dit næste frisørbesøg.

Nedlukningen har været hård ved de fleste af os, især de af os som har farvet, afbleget eller på anden måde kemisk behandlet hår. De mange måneder uden opmærksomhed fra en dygtig frisør sætter nemlig sine tydelige spor i form af grimme udvoksninger i toppen, matte og glansløse længder, og slidte, spaltede spidser. Og har du en korthårs frisure, so helst skal holdes ved lige gennem studsning en gang hver femte uge, vil dit hår på nuværende tidspunkt have nået en ganske besværlig længde hvor det er umuligt at sætte men stadig ikke er langt nok til at binde op i en hestehale.

Kan jeg ikke selv klippe, farve eller blege mit hår?

Hvor de fleste mænd vælger at anskaffe en trimmer og gøre kort proces med de hurtigt voksende lokker skal der andre remedier til for de kvinder som normalt lader håret farve eller blege hos frisøren. Derfor vælger mange at anskaffe produkter til farvning og blegning af håret hos materialisten eller i det nærmeste supermarked. Men dette kan virkelig ikke anbefales.

Du har ikke en jordisk chance for på forhånd at vurdere hvad resultatet af en hjemmefarvning bliver. Er dit hår i forvejen kemisk behandlet er det meget lidt sandsynligt at den endelige farve kommer til at ligne den på pakken. Du risikerer desuden at beskadige dit hår med denne behandling. Og i værste fald kan du udvikle eksem som følge af den skadelige kemi i den kunstige hårfarve.

Få førstehjælp til frisuren hos din lokale frisør i Holbæk

Du bør i stedet bide din forfængelighed i dig og vente til du atter kan få en tid hos din lokale frisør. I Holbæk finder du Salon Jet Z – læs mere på jetz.dk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning