Få styr på din alkoholafhængighed med et ophold på et misbrugscenter

06 november 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du begyndt at drikke mere, end du plejer – også i hverdagene? Føler du, at du ikke kan falde i søvn om aftenen, før du har fået et glas vin eller tre? Og bruger du ofte alkoholen til t lægge en dæmper på følelser så som rastløshed og bekymring, sorg, afmagt og savn, eller tendenser til direkte depression? Så er du højst sandsynligt på vej ud i et decideret alkoholmisbrug. Du har samtidig med lige så stor sandsynlighed slået dit høje alkoholforbrug hen, og bagatelliseret det med bortforklaringer så som ”det er jo bare lige en fyraftensdrink”, ”jeg passer jo mit arbejde, så hvad er problemet?” eller: ”Hvis jeg ikke får en lille gibbernakker inden sengetid, ligger jeg vågen og vender og drejer mig natten lang”.

Her skal du bare vide, at der absolut ikke er noget, som bliver bedre af, at du føjer afhængigheden og bliver ved med at indtage alkohol i disse kvantum. Snarere tværtimod – din nattesøvn bliver faktisk dårligere af alkohol, og på et tidspunkt vil en enkelt fyraftensdrink ikke gøre tricket for dig. Din alkohol tolerance stiger nemlig, jo længere du kommer ud i afhængigheden, og du vil få brug for to, tre eller flere stærke drinks for at kunne mærke effekten. Og det er stensikkert, at du på et tidspunkt ikke vil kunne passe dit arbejde længere.

Få den rette alkoholbehandling på et professionelt behandlingscenter, og drop afhængigheden

Uanset hvad årsagen til din afhængighed måtte være, kan du få hjælp til afvænning på et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling. Behandlingscenter Stien, som med sin naturskønne beliggenhed ved Tunneldalen mellem Vojens og Haderslev udgør de smukkeste rammer for afvænning, tilbyder et forløb, i hvilket du vil modtage terapi og behandling efter Minnesotakuren.

Du kan kontakte Behandlingscenter Stien og høre mere om dine muligheder for misbrugsbehandling via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning