Få råd til familiens nye og drift sikre bil med et billån

01 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

For mange mennesker er køb af ny bil lig med den vildeste luksus. Men for et stort antal familier i Danmark, som er bosat på en måde, der på det nærmeste umuliggør transport med busser og tog, er en funktionel og sikker bil en nødvendighed.

Biler af ældre dato har ikke nødvendigvis den stabilitet og drift sikkerhed, som kræves. Det kan ikke nytte noget, at man beder en stille bøn hver gang man sætter sig ind i sin bil, fordi den bogstaveligt talt kan stå af hvert øjeblik det skal være. Og det øjeblik, du føler, at du kompromitterer familiens sikkerhed ved at benytte den gamle, slidte bil til daglig transport, er det seriøst på tide at sadle om.

Større sikkerhed og bedre økonomi med en ny bil

Hvis du vælger at investere i en ny bil, får du ikke alene en højere grad af køreglæde og komfort. Du vil også kunne mærke en ganske betragtelig nedgang i dine udgifter til benzin eller diesel på månedlig basis. Dette skyldes, at moderne biler med nye motorer udnytter den tilførte energi på langt mere effektiv vis end biler af ældre dato. Og antallet af værksteds besøg vil samtidig falde, idet en nyere bil ikke er slidt i samme grad som en gammel bil med mange kilometer på bagsmækken.

Den gode brændstof økonomi betyder tilmed, at de grønne afgifter vil blive lavere. Hvis du køber ny bil, kan du for eksempel vælge at investere i en el eller hybrid bil, til glæde og gavn for miljøet, Du kan, med andre ord, se frem til større besparelser på dine udgifter til bilen – og så er der den øgede sikkerhed og tryghed ved et bremsesystem og et styretøj, som endnu ikke er slidt i bund. Lån penge til en ny bil via Ikano Bank – ansøg online på ikanobank.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning