Få professionel hjælp til et energimærke i Sydsjælland

12 April 2022 Silje Hansen

editorial

Et energimærke for en bolig eller ejendom er gyldigt i 10 år. Hvis du derfor skal have solgt din bolig eller ønsker at udleje den, er det vigtigt at undersøge om energimærket stadig er gyldigt. Hvis det er udløbet, er det lovpligtigt at du får lavet et energimærke, inden du sætter din bolig til salg eller må udleje den. Det er uanset om det er et sommerhus, hus, andelsbolig eller kontor. 

Hvorfor er energimærkning vigtigt?

Et energimærke fortæller noget om energiforbruget for ejendommen. Det er en energikonsulent der gennemgår din bolig for at vurdere, hvor godt den er isoleret samt, hvilke investeringer du har gjort for at optimere energiforbruget.

Energimærke Sydsjælland

Ud fra den energimærkningsrapport der bliver lavet, kan du dannet dig et overblik over, hvad du kan gøre for at reducere energiforbruget. Når du reducerer energiforbruget i en ejendom, vil du kunne spare penge hver måned på dit energiforbrug. Det vil derfor oftest være en investering, som tjener sig selv ind i igen på den lange bane.

En god energimærkning kan også betyde, at det er nemmere at sælge din bolig. Da potentielle købere i dag kigger efter energimærke og energiforbrug, er det noget som bestemte trækker op. Det kan derfor oftest godt svare sig at se på de forbedringer du kan gøre for at få en bedre energimærkning. 

Hvem kan hjælpe med et energimærke i Sydsjælland?

Ønsker du at få lavet et energimærke i Sydsjælland til din bolig eller kontor, så er det en energikonsulent, som du skal tage kontakt til. Det er kun energikonsulenter der har den nødvendige faglighed til at ud kunne udforme en energimærkningsrapport.

Da der er flere at vælge imellem, er det en god ide at søge lokalt, og se på hvem der har mest erfaring med energimærkning. Du kan naturligvis indhente flere tilbud, hvis du ønsker den bedste pris.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning