Få mest for pengene når du hyrer en boligadvokat til huskøb

10 January 2018 admin

editorial

Vil du gerne have mest for pengene, når du skal hyre en boligadvokat, så kan du eksempelvis sammenligne boligadvokatpriser online. En af de kompetente og billige boligadvokater på markedet er eBoligadvokat, som du nemt kan komme i kontakt med enten via deres hjemmeside, telefonisk eller ved at henvende dig på adressen på Frederiksberg. Du kan få en uforpligtende og gratis samtale via telefon eller ved personligt fremmøde. Dermed kan du få afstemt forventningerne og høre mere om, hvad eBoligadvokat kan gøre for dig.

Effektiv sagsbehandling i løbet af 24 timer

Skal dit boligkøb gå stærkt, så er det vigtigt, at boligadvokaten er tilgængelig og hurtigt kan behandle din sag. Hos eBoligadvokat bliver din sag gennemgået inden for 24 timer, og der bliver lagt vægt på tryghed og tilgængelighed gennem hele processen. Du får dermed en boligadvokat, som er din juridiske sparringspartner, der svarer på dine spørgsmål og gennemgår alle dine dokumenter i forbindelse med bolighandlen.

Forskellige boligpakker til faste favorable priser

For de fleste boligkøbere er det dyrt at købe bolig, og penge til en boligadvokat er en ekstra udgift. Men hos eBoligadvokat er du garanteret faste lave priser, og det er helt gennemskueligt, hvad du betaler for. Der er ingen ekstra gebyrer, og hvis bolighandlen ikke bliver til noget, så får du ingen regning. Du kan læse mere om de forskellige boligpakker på hjemmesiden, hvoraf det fremgår, at hvis du vælge en boligpakke til f.eks. ejerlejlighed eller huskøb, så skal du betale 6.250 kr. kr. inklusiv moms. En boligpakke til andelsboligkøb koster 4.000 kr. inklusiv moms.

Få en tryg bolighandel

Ved at sørge for at hyre en dygtig boligadvokat kan du undgå at foretage et boligkøb, som du senere kommer til at fortryde. Et boligkøb er en omfattende affære, og der er mange dokumenter at holde styr på. Det kan til tider være en udfordring at forstå juraen. Der kan være fejl og mangler ved huset, som ikke fremgår af tilstandsrapporten. Med en boligadvokat ved din side sikrer du dig, at alt er blevet tjekket, før du underskriver købsaftalen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning