Få hjælp til ombygning eller tilbygning fra din murer i Ringkøbing

18 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når hjemmet skal udvides – måske fordi familien efterhånden er vokset ud af de eksisterende værelser – er det en rigtig god idé at få en professionel murer til at hjælpe med projektet. Skal der opføres en tilbygning til huset, eller skal dette ændres med en ombygning – for eksempel en ekstra etage – vil en dygtig murer kunne sørge for, at designet bliver både kønt og funktionelt, og at det overholder gældende regler og standarder.

Hvorfor skal jeg vælge Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. som min murer i Ringkøbing?

Leder du efter en dygtig og kompetent murer i Struer, som kan hjælpe dig med ombygning, tilbygning eller nybygning? Så er Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. et rigtig godt bud. Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. er en alsidig murervirksomhed, som beskæftiger sig med alt inden for murerarbejder og kloakering.

Hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. er der altid hen ved 20 – 30 fast ansatte og særdeles veluddannede personer med kvalifikationer inden for murer eller kloak arbejde. Blandt de ansatte hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. finder du murer, murer svende og lærlinge, struktører, jord og beton arbejdere, kloakmestre og konstruktører. Du kan, med andre ord, altid få særdeles kompetent service fra dygtige og faglærte håndværkere uanset omfanget og typen af din murer opgave hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co..

Når du vælger Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. som din murer i Ringkøbing, kan du samtidig være tryg ved at der bliver leveret et stykke kvalitets håndværk, som du kan have glæde af i mange år. Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. er nemlig som virksomhed medlem af organisationen Byg Garanti, som stiller sikkerhed for kunden i tilfælde af byggesjusk eller mangler ved det udførte arbejde.

Du kan læse mere om Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co.’s services og ydelser, og få et godt tilbud på murerarbejde i høj kvalitet, på bjarneorts.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning