Få hjælp til livskrisen hos en psykoterapeut

23 maj 2022 Astrid Pedersen

editorial

Hænger du fast i uhensigtmæssige mønstre, negative tanker eller lignende? Så bør du overveje terapi hos en psykoterapeut.

Hvad laver en psykoterapeut?

En psykoterapeut beskæftiger sig med terapeutisk behandling af mennesker som af den ene eller den anden grund har ondt i livet. Langt de fleste psykoterapeuter anvender en dialog baseret tilgang, hvilket vil sige at du i forbindelse med en psykoterapi session engagerer dig i samtale med din psykoterapeut.

Man behøver ikke at være diagnosticeret med en mental lidelse eller være psykisk syg for at have glæde af behandling hos en psykoterapeut. Mange psykoterapeuter kan hjælpe dig med selvudvikling eller med at realisere dit fulde potentiale, og fungerer dermed som coaches eller sparring partnere.

psykoterapeut

Gennem samtaler med en psykoterapeut kan du komme tættere på en afklaring omkring de hæmninger som holder dig tilbage, og dermed på at nå dine mål.

Få hjælp til din stress hos en psykoterapeut

Der ud over hjælper en psykoterapeut også gerne med indfølende og medlevende samtaler i forbindelse med dit stress forløb. Er du sygemeldt fra dit arbejde på grund af stress vil du helt sikkert have brug for en nær fortrolig i din kamp for at få tilværelsen på rette køl igen.

Hos en psykoterapeut kan du få den hjælp du har brug for når det hele er gået i hårdknude og du ikke føler du længere kan dele dine tanker med dine nærmeste venner eller familie medlemmer. Gennem psykoterapeut samtaler vil du kunne få mulighed for at vende de problematikker som fører til de dårlige nedad gående spiraler, og i sidste ende efterlader dig med stress og depression.

Når først disse problemtikker er lagt frem i lyset vil du nemmere kunne forholde dig til dem. Og så kan du efterhånden lære at styre uden om de situationer som trigger din stress.

Du kan finde din psykoterapeut i Hillerød på christianuhrskov.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning