Få hjælp til godshåndtering hos din vognmand i København

29 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du leder af en større entreprise, og har brug for sikker fragt af materialer og udstyr? Så bør du alliere dig med en dygtig og alsidig vognmand.

Hvem er JH Container ApS?

JH Container ApS er din container virksomhed og vognmand i København. JH Container ApS har speciale inden for levering af materialer og udlejning af containere til varierende formål samt bortskaffelse af affald og jord og diverse kran og grab opgaver. Hos JH Container ApS finder du 9 lastbiler og over 500 containere. Virksomheden residerer i Lynge i det nordsjællandske, og dækker såvel dette område samt en del af det øvrige Storkøbenhavn.

Som kunde hos JH Container ApS får du altid de mest konkurrence dygtige priser og en lydhør service. JH Container ApS lægger hovedvægten på den personlige og professionelle betjening, og bestræber sig altid på at finde de mest hensigtsmæssige løsninger til kunderne. Når du vælger JH Container ApS som din leverandør af vognmands service, kan du forvente en stabil og pålidelig samarbejds partner, som gør sit yderste for at opfylde dine og din eventuelle virksomheds behov. Det er ikke uden grund, at JH Container ApS har et rigtig godt omdømme i den professionelle branche.

JH Container ApS er ejet og drevet af Jesper Henriksen, som repræsenterer anden generation af en succesfuld familie af vognmænd. Igennem sit ophav har Jesper lært alt om den gode forretnings model og drift af virksomhed, og har igennem årene opbygget en solid portefølje af glade og tilfredse kunder i hele Nordsjælland og København.

Hos JH Container ApS sættes medarbejdernes sikkerhed og tryghed i højsædet sammen med det høje service niveau. Derfor sørger JH Container ApS for gennem løbende kurser og efteruddannelse at holde samtlige medarbejdere a jour med de nyeste tiltag inden for alle tre områder.

Du kan læse mere om JH Container ApS på jhcontainer.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning