Få hjælp til begravelse i Roskilde af den lokale bedemand

31 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du med ansvaret for at arrangere begravelse efter et dødsfald i familien, er det en rigtig god idé at få hjælp fra professionelt hold. Det at skulle arrangere en bisættelse, hvad end der er tale om en jordfæstelse eller en kremering med efterfølgende aske spredning eller nedsættelse af urne, er en stor opgave, som kræver en del koordinering.

Når man som pårørende til en netop bortgået ægtefælle eller nær slægtning står midt i sorgen over dødsfaldet, kan en sådan opgave virke overskuelig. Især fordi der er meget andet arbejde, som skal udføres. Arv og gæld skal gøres op, og dødsboet skal tømmes. Alt dette, inklusive begravelses forberedelserne, skal helst ske inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet – en tid præget af mange store følelser og en trang til eftertanke og bearbejdelse af savnet.

Derfor bør du tage imod al den hjælp du kan få – og her kan en bedemand være til stor nytte.

Hvordan kan Begravelse Roskilde hjælpe mig?

Var den afdøde bosat i Roskilde eller omegn, er der god hjælp at hente hos Begravelse Roskilde. Begravelse Roskilde er en lokal bedemandsforretning i Roskilde, som har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – tilrettelæggelse af begravelse og bisættelse. Bedemandens fremmeste opgave er at klargøre den afdøde og lægge vedkommende i kiste samt at transportere kisten mellem hjem, kapel og kirke.

I denne forbindelse kan du tage en snak med bedemanden omkring hvilken hjælp han eller hun kan tilbyde dig. Begravelse Roskilde har desuden et godt kendskab til det lokale miljø og de relevante instanser i forbindelse med en begravelse. Derfor kan Begravelse Roskilde eksempelvis forestå kontakten til kirkekontoret og til den præst, som skal forestå selve begravelses ceremonien.

Du kan læse mere om Begravelse Roskildes ydelser ved dødsfald og begravelse på begravelseroskilde.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning