Få friskt kød fra dit lokale slagteri

23 June 2022 Rikke Nielsen
slagteri

editorial

Når det gælder kød, kan det godt betale sig at gå op i kvaliteten. Friskhed er noget, der kan smages, og derfor er det ikke dumt at være opmærksom på dit lokale slagteris slagtedage. Ved at undersøge slagtedagene kan du finde de helt rigtige tidspunkter at købe kød.

Køb dit kød direkte hos slagteren

Skal du købe kød, kan det godt betale sig at gå direkte til en slagter. Når du køber kød i supermarkederne, kan du risikere, at det ikke ligefrem er friskt.

Besøger du derimod et slagteri på en slagtedag, kan du sikre dig helt friskt kød – og det kan smages. Vil du gerne blive klogere på dit slagteri, kan du blandt andet besøge denne hjemmeside: http://www.kosakgaarden.dk/.

slagteri

Hvornår holder dit slagteri åbent?

Hvis du drømmer om friskt kød på din middagstallerken, kan der være meget fidus i at vide, hvornår dit slagteri har åbent. Dette kan du blandt andet finde ud af, hvis du søger online. I dag er der mange, selv af de små slagterier, der har deres helt egen hjemmeside.

Typisk opdateres disse hjemmesider, så du kan regne med, hvornår de forskellige slagterier har åbent. På den måde kan du nemt skaffe dig helt friskt kød. Når du besøger de forskellige hjemmesider, kan du desuden finde andre oplysninger. 

Spørg din slagter til råds

Hvis du skal købe kød hos en slagter, kan det være fedt at gøre det helt rigtige køb. Af denne grund kan det være en god idé at spørge din slagter til råds i forhold til, hvad du skal købe, hvis du har et særligt ønske til smag og mørhed.

Vil du spørge din slagter til råds, kan du naturligvis møde op i slagterbutikken. En anden mulighed er at kontakte din slagter over telefonen. På den måde kan du stille lige de spørgsmål, som du ligger inde med.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning