Få et bedre forhold til dit værksted via video og billeder

26 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det med at komme på værksted med for eksempel sin bil er sjældent noget, der kommer særligt belejligt.

Selvfølgelig kan besøget på værkstedet være, hvis man skal have gjort ens bil flottere og pænere, eller hvis man skal have indsat noget nyt elektronik eller andet, som der gør bilen noget sjovere at køre i.

Men som regel kommer de fleste mennesker sådan et sted, fordi bilen er brudt sammen, den er gået i stykker, involveret i en ulykke og skal fragtes på værkstedet, eller hvis den skal gøres klar til syn.

Den slags planlægger man ikke så ofte, men man kan ikke undvære den bil, så man tager det med, om man skal vente på værkstedet, til bilen er klar, eller man kan tage hjem og vente på, at man kan komme og hente ens bil.

Det giver måske ikke en det mest positive forhold til værkstedet, selvom man er glad for, at det eksisterer.

Billeder og videoer fra værkstedet sætter dem i øjenhøjde med dig

Det er jo lidt ligesom et hospital: Man er glad for, at stedet findes, men man gider ikke bruge længere tid på stedet, end hvad der er behov for.

Derfor kan man også få en opfattelse af, at sådan nogle håndværkere på et værksted er sådan nogle brovtende typer, hvor det meste er beskidt, de er ude på at flå dig for penge, fordi du ikke kender biler så godt, og de sælger dig noget, som du egentlig ikke har brug for.

Her glemmer man så, at langt, langt de fleste værksteder er ærlige steder, hvor man også har det sjovt, har en lærling eller flere ansat og hygger sig sammen.

Det kan man se på video og billeder fra sådan et sted, som der deler den slags med alle folk, så kunderne kan få en opfattelse af, at man er en del af dem.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning