Få en tid hos din tandlæge i Silkeborg

12 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når du flytter til en ny by, vil du gennem den offentlige sygesikring blive tildelt en fast praktiserende læge. Således fungerer det ikke med tandlæger. Her skal du ud på markedet og selv undersøge de forskellige klinikker. Og i denne forbindelse er det vigtigt at du er tilfreds med det samme.

En dygtig tandlæge er nemlig ikke kun karakteriseret ved et højt fagligt niveau og et solidt håndelag. Han eller hun skal også være kompetent på det menneskelige plan og kunne få dig til at føle dig tryg i stolen under hele dit tandlæge besøg uanset hvilken behandling du skal have.

Hvor kan jeg finde en kompetent tandlæge i Silkeborg?

Hvis du leder efter en tandklinik du kan bruge som fast tandlæge i Silkeborg kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik. EBdent Tandlægeklinik er blandt de mere velrenommerede tandlægeklinikker i Silkeborg og omegn – og dette er bestemt ikke uden grund.

Hos EBdent Tandlægeklinik lægges der vægt på de høje standarder, både når de kommer til den grundige behandling og når det drejer sig om moderne state of the art klinik udstyr. Derfor finder du udelukkende moderne tandlæge apparater til diagnosticering og behandling hos EBdent Tandlægeklinik – og dygtige personaler som ved hvorledes værktøjet bruges.

Samtlige ansatte hos EBdent Tandlægeklinik, det være sig tandlæge, klinik assistenter og tandplejer opdaterer løbende deres kompetencer og ekspertise gennem kurser og efteruddannelse. Dette er din sikkerhed for en behandling som er i overensstemmelse med de gældende regulativer og som udelukkende tager de nyeste og bedste metoder og teknikker i anvendelse. Din mund er, med andre ord, i de bedste hænder når du vælger EBdent Tandlægeklinik som din tandlæge i Silkeborg. Og så opererer EBdent Tandlægeklinik med særdeles favorable priser på standard tandlæge ydelser.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik, og bestille tid til en indledende tandlæge konsultation, på hjemmesiden ebdent.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning